Google и Facebook обвинили в монополии

10.06.2019
461
0
0.0
Лічені години назад суд прийняв рішення стати на бік користувачів одного з фірмових телефонів даного виробника, а якщо бути точним, то моделі Nexus 6P. З рішення суду стало зрозуміло, що «пошуковий гігант» і його партнер в особі Huawei продавали свідомо бракований телефон, в результаті чого десятки тисяч людей його собі купили, а потім зіткнулися з неприємними проблемами.

Всі смартфони Google Nexus 6P, які були випущені компанією Huawei в період з 29 вересня 2015 року по 3 травня 2019 року, мають заводський брак. Він може виражатися в тому, що телефон сам вимикається в будь-який час, або ж не запускається, йдучи в постійну циклічну перезавантаження. Суд визнав аргументи сотень постраждалих істотними, тому тепер американська корпорація зобов’язана виплатити по $ 400 кожному (біля 11 000 гривень), кого торкнулася неприємна проблема в повній мірі. Весь секрет у тому, що в цьому мобільному пристрої є відразу кілька недоліків, а тим, у кого зустрічаються всі, покладена максимальна грошова компенсація.

Для отримання грошової компенсації необхідно оформити спеціальну заявку на сайті Google, після чого звернутися в зручний магазин або сервісний центр. На жаль, програма повернення грошей за браковані телефони здійснюється тільки в США, де і діє рішення суду. Втім, у всьому цьому є і хороша сторона, тому що тепер користувачі принаймні можуть взагалі отримати гроші від «пошукового гіганта» за те, що його рішення і партнера в особі Huawei привели до того, що довелося протягом тривалого періоду часу відчувати незручності .
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Midgardinfo

Теги:обвинили, монополии, google, facebook



Комментарии (0)
avatar
Читайте также