Повірка лічильників води: що треба знати

15.11.2021
358
0
0.0
Все обладнання, яке використовується для вимірювання та обліку, в обов'язковому порядку з установленою періодичністю повинно проходити перевірку. Не стали винятком і лічильники, з яких контролюється витрата гарячої і холодної води.

Виконуватися повірка лічильників води може без попереднього проведення демонтажу. Зробити це можуть лише професіонали, які зможуть грамотно зробити все, а також не порушити раніше встановлені пломби. Тому, якщо вам знадобилася така послуга, слід звертатися до Служби повірки лічильників, яка працює у багатьох містах України.

Особливості

Процедура виконання поданої на перевірку заявки займає деякий час. Спочатку фахівці виконують її обробку. На це йде від кількох днів до місяця. Все залежить від того, наскільки сильно завантажена компанія у конкретний час. Приблизно за один день до того, як на об'єкт виїжджатиме професіонал, оператор обов'язково зв'язується із потенційним клієнтом. Додатково здійснюється погодження прийнятного для всіх проміжку часу.

На підставі тих даних, які будуть отримані під час перевірки, складається акт. З його допомогою надалі можна підтвердити той факт, що лічильник пройшов офіційну процедуру перевірки.

Щоб скористатися цією послугою, слід обов'язково сплатити її. На це приділяється кілька днів. Тільки після цього буде проведено всі послуги. Після завершення всіх процесів виконується передача даних до відповідних інстанцій.
Повірка лічильників води: що треба знати

Особливості проведення повірки лічильника

Ця процедура включає кілька основних етапів, кожен з яких має свої особливості:
 
  1. Попередньо професіонал, який займатиметься перевіркою, виконує встановлення спеціально підготовленої камери на обладнання, що використовується для обліку води.
  2. Наступний етап – це підключення зливного обладнання безпосередньо до трубопроводу.
  3. За допомогою попередньо підібраної та підготовленої установки виконуються відповідні вимірювання. Усе це дозволяє отримати показники, потреба у яких може виникнути.
  4. На підставі тих даних, які були отримані у процесі, готується акт про проведені процеси.
Щоб отримати максимум користі від перевірки лічильників, слід довіряти цю роботу професіоналам зі Служби повірки лічильників. При виборі компанії слід орієнтуватися те що, наскільки великий досвід вона має, наскільки довго працює у сфері. Оперуючи цими даними, можна бути впевненими, що всі роботи будуть проведені якісно та швидко.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:повірка лічильників води



Комментарии (0)
avatar