СОФТMicrosoft представила Windows 11

02.02.2020
357
0
0.0
Одним з найбільших постачальників програмного забезпечення є компанія Microsoft, а робить вона все заради того, щоб якомога ширше коло таке використовувало. В даний час найактуальнішою її ОС є Windows 10, вийшла яка ще в 2015 році, проте вже в нинішньому році все зміниться. Сьогодні, 1 лютого 2020 року, формально офіційно була представлена ​​Windows 11, тобто новітня операційна система для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв, доступних в даний час на ринку. Дізнатися про те, що її вже зовсім скоро повноцінно анонсують, а потім і випустять, вдалося за рахунок співробітника Microsoft Наїма аяти, який в своєму профілі в соціальній мережі LinkedIn випадково надав всім бажаючим доступ до конфіденційної інформації. Коли про це дізналися ЗМІ, зробивши публікації на цю тему, інформація такого роду стала недоступна.

На практиці все це означає, що співробітник Microsoft, який є менеджером по продуктам, розкрив секретні дані, тобто фактично він випадково розсекретив корпоративну таємницю, згідно з якою американська корпорація вже майже завершила роботу над новою ОС, призначена яка буде як для звичайних класичних комп’ютерів, так і для різних інших категорій пристроїв, в тому числі для шоломів віртуальної реальності, окулярів доповненої і змішаної реальністю, ігрових консолей і телевізорів. Все це говорить про те, що по частині функціональних можливостей нова Windows 11 виявиться краще доступною зараз Windows 10, тому що працювати вона зможе на відчутно ширшому переліку електронних пристроїв.

Нова платформа носить кодову назву Windows Core OS, тобто мова йде про нову версію саме «вінди», а не якийсь інший операційної системи. Вона в повній мірі сумісна з фірмовою платформою смешенной реальності під назвою Windows Mixed Reality (HoloLens), просуванням якої Microsoft активно займається, причому вже не перший рік. Очікується, що нова Windows 11 принесе з собою повністю перероблені стандартні програми, посилену систему захисту, підвищену стабільність, новий дизайн, а також безліч інших приємних особливостей, які зроблять її найкращою серед усіх платформ, які коли-небудь випускала ця американська корпорація. Залишилося дочекатися спочатку тільки анонса, а потім і повноцінного релізу.

Після презентації нова ОС, швидше за все, стане доступна всім користувачам у вигляді бета-версії, причому така поширюватися буде безкоштовно. Нова операційна система Microsoft, за її власними даними, зможе адаптуватися практично до будь-якого типу електронного пристрою, незалежно від тих можливостей, яке воно здатне запропонувати всім користувачам. Реліз Windows 11 очікується в кінці 2020 року, проте, можливо, його відкладуть ще на кілька місяців, щоб в повній мірі довести всю операційну систему до розуму і запропонувати користувачам стабільний продукт, а не ПО з величезним безліччю недоліків, як це було в 2015 році , коли тільки-тільки вийшла Windows 10.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Midgardinfo



Комментарии (0)
avatar