Каблучка з золота: на якому пальці носити каблучку і що це означає

22.12.2020
2042
0
0.0
Раніше каблучки носили, щоб показати свою приналежність до певного соціального стану, показати статус в суспільстві й достаток. Зараз ювелірну каблучку із золота може дозволити собі практично кожен. Головне — грамотно підібрати аксесуар за своїми параметрами з урахуванням типу зовнішності, способу життя і стилю в одязі. Ще один важливий критерій — вибір пальців, на яких будете носити каблучки із золота. Кожен з них має особливе значення, тому приділіть цьому аспекту належну увагу. У ювелірному будинку Золотий Вік каталог наповнений різними каблучками з білого, жовтого, червоного і комбінованого золота.
 

На яких пальцях носять каблучки

Психологи, судячи з того, як людина носить ювелірні прикраси, можуть скласти її портрет особистості. Деякі впевнені, що при особливому носінні каблучок можна запустити потужний механізм і тим самим змінити свою долю. Чому так відбувається? Тіло має безліч видів енергії. У тому місці, де ви носите золоту каблучку з'являється згусток енергії, який може активувати особливі точки. Деякі з них відповідають за здоров'я, інші за благополуччя. До того ж кожен дорогоцінний метал діє по-різному.
Золотое кольцо с раухтопазом и фианитами

Інші люди не вірять у вплив каблучок на енергетичне поле людини та дотримуються думки, що за допомогою ювелірних прикрас просто відбувається обмін інформацією:
 
  1. Якщо носите каблучку на мізинці, то це означає, що ви вільні, але до серйозних стосунків поки не готові.
  2. Каблучка на безіменному пальці лівої руки означає, що людина закохана. Прикраса на правій руці означає заручини або заміжжя — значить людина вже не вільний і знаходиться в серйозних відносинах.
  3. Люди, які вважають за краще вільні стосунки без зобов'язань носять обручки на середньому пальці. До того ж це можуть бути просто сильні за темпераментом люди, які звикли показувати свій вольовий характер.
  4. Носити каблучку на вказівному пальці для дівчини вважається непристойним, а чоловік таким чином показує, що він в пошуках майбутньої дружини.

Де купити золоту каблучку

Незалежно від того, на якій руці та пальцях ви носите ювелірні прикраси, вони повинні бути зносостійкі, довговічні та не повинні втрачати першокласний вигляд після тривалого періоду носіння. Ювелірний дім Золотий Вік перевіряє товари на якість в пробірній палаті та центрі Гемології України. На кожен товар видається сертифікат із зазначеною інформацією про дорогоцінний метал і самоцвіти.
Золотое кольцо с фианитами

Доставка працює швидко і поширюється на всю територію України. Є можливість оформити покупку онлайн і замовити доставку або приїхати в найближчий шоурум для примірки кільця і консультації.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Midgardinfo

Теги:каблучка з золота, каблучка, купити золоту каблучку



Комментарии (0)
avatar