Отримання балів БПР для лікарів: чому це важливо та як їх отримати

03.06.2024
573
0
5.0

Україна – це країна, яка впевнено йде в ногу з часом. Саме тому в різних містах регулярно запускаються освітні програми, які дають можливість фахівцям зі сфери медицини здобути знання та розвинути навички онлайн. Більше того, за успішне проходження курсів нараховуються бали. Бали для лікарів, у свою чергу, дозволяють успішно пройти атестацію. Збирати їх можна різними способами, але найпростіший – отримати сертифікат БПР, пройшовши курси на перевіреній освітній платформі Evopro.

Переваги курсів від освітньої платформи для лікарів

Evopro – платформа, яка активно підтримує безперервний професійний розвиток медичних фахівців, організовуючи різноманітні освітні та наукові заходи, зокрема міжнародні конференції по всій країні. Взяти в них участь можуть усі, хто має медичну освіту:

  • терапевти;
  • хірурги;
  • кардіологи;
  • ендокринологи;
  • медсестри;
  • акушери-гінекологи та інші лікарі.

Вони активно діляться своїм досвідом та корисною науковою інформацією. Тематики заходів завжди різні, організатори завжди прагнуть вигадати нові формати та спиратися на думку учасників щодо їх вдосконалення. У 2024 році освітня платформа для лікарів також має в планах організувати кілька семінарів з новим форматом – тут буде акцент на отримання практичних навичок, а рівень навчання наблизиться до міжнародного. Учасники позитивно відгукнулися про нововведення і вже чекають на ці події. Організатори наголосили, що на семінарах будуть лекції не лише від відомих експертів, а й від перспективних молодих лікарів. Можна буде потрапити на різноманітні майстер-класи й не тільки.

Отримання балів БПР для лікарів: чому це важливо та як їх отримати

Переваги системи БПР для лікарів

В Україні й раніше існувала система післядипломної освіти лікарів. Однак тепер її вдосконалили – оцінювати медичні знання та навички можуть і недержавні провайдери. Це дозволить фахівцям із галузі медицини прискорити професійне зростання. Отримання балів БПР для лікарів також можливе, якщо співпрацювати з визнаною міжнародною компанією та отримати сертифікат від неї.

Завдяки вдосконаленій системі:

  • лікарі самостійно можуть обирати провайдера та програму освіти;
  • процес підвищення кваліфікації став легшим;
  • різні освітні організації пропонують вигідні умови для медичних працівників.

Завдяки такій реформі якість освіти підвищиться. А це вплине позитивно на якість допомоги пацієнтам.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:освіта, лікарі, бали БПР



Комментарии (0)
avatar