PidBir cерсвіс з пошуку роботи для робочих спеціальностей. Актуальній вакансії

08.03.2023
499
0
4.3
Сервіс пошуку роботи PidBir - створений спеціально для того, щоб  кандидати з робітничих спеціальностей знаходили пропозиції від провідних роботодавців, швидко та легко надавали відгук на вакансії.

Як проходить реєстрація для пошукача?

Реєстрація у сервісі Підбір проста та зручна всього за 2 кліка. Все що потрібно -  це ввести номер мобільного телефону та код із sms-повідомлення для підтвердження. Після цього ви вже зареєстровані! Далі все що потрібно - це ввести наступні дані у одному екрані мобільного:
  • ваше ім`я та прізвище;
  • місто де шукаєте роботу;
  • ваша посада;
  • досвід роботи.
Як відгукнутися на вакансії на отримати пропозиції від роботодавців?

Для того, щоб отримати пропозиції по роботі потрібно лише натиснути на кнопку "відгукнутися". Після цього роботодавець отримує ваш відгук та зможе зателефонувати до вас, щоб запросити на роботу або співбесіду. Це дуже легко, просто та займає лічені секунди. Тобто вам потрібно лише розмістити у сервісі ваші контактні дані, а все інше PidBir бере на себе.

Які вакансії зустрічаються частіше?

На сайті з пошуку роботи PidBir найчастіше можно знайти пропозиції для продавців-консультантів, касирів, вантажників, курʼєрів, автомийники та інші.

Вимоги до кандидатів різні, окрім професійних вимог, часто працедавці звертають увагу на особистісні якості пошукачів. Саме тому, якщо ти комунікабельна та відповідальна людина, можеш спробувати почати кар’єру як продавець-консультант. Київ має величезну кількість компаній та конкурентний ринок, тому в цій роботі тобі важливо буде надавати гарний сервіс та робити так, аби клієнти захотіли повернутися до тебе ще й ще.

Як працює сервіс PidBir для роботодавця?

Перш за все сервіс PidBir – це мобільний пошукач направленний у бік робітничих спеціальностей. Команда Підбір шукає кандидатів, як у онлайн середовищі, так і за допомогою зовнішньої реклами.

Ми не беремо кошти за дії, які не призводять до результату (мається на увазі до відгуку кандидатів), на відміну від більшості класичних джоб-порталів, де сплата здійснюється за: перегляд, публікацію вакансій, орендування або ще бог на що…

PidBir cерсвіс з пошуку роботи для робочих спеціальностей. Актуальній
 
Що ж унікального у сервісі?

Для кандидатів робітничих спеціальностей – це дуже просто реєстрація за 30 сек, без електронної пошти, потрібен лише номер телефону. Також сервіс дає змогу заповнити тільки основні поля в одному екрані мобільного (5 основних полів) і кандидат за 30-50 сек.  може відгукуватись на ваші вакансії та отримувати пропозиції щодо роботи.

Для роботодавців – це чесна ціна за результат. Ви сплачуєте лише за найголовніше – відгуку кандидатів та не витрачаєте коштів на: доступ до бази резюме, публікації вакансій тощо. Сплачуйте лише за відгуки кандидатів.

Шукай роботу біля свого дома, а ще  переходь у пошук на платформі PidBir (Підбір) та подавайся на вакансії навіть без резюме, усього за декілька кліків :)
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Midgardinfo

Теги:PidBir, пошук, робота, вакансії, job-портал, робочі спеціальності, роботодавці, сайт з пошуку роботи, пошуку роботи, сині комірці, Підбір



Комментарии (0)
avatar