Подарунки для творчої дівчини

15.02.2021
385
0
0.0
Коли йде мова про подарунки подрузі, здається, що помилитись просто нереально — дружба тривалістю 10 років дає свої плоди. Але коли справа торкається особистості, що любить творчість — права вибрати невдалий презент просто немає. Не важливо — чоловік ви чи жінка — відповідально поставитись до вибору треба обом. Пам’ятайте, перед вами особа, яка на “ти” з креативом, тому про банальні бокси з солодощами та гелями для душу забудьте.

Добре, що у вас є ми. Список, із подаруночками, які не соромно підносити отримувачу, вже оформили. Від вас вимагається лише врахувати уподобання, захоплення та спосіб життя панянки. Обирайте, що більше до вподоби та потіште близьку людину. Адже дарувати подарунки не менш приємно, ніж їх отримувати.

Подарунки для творчої дівчини


Кісточка в руках — нове захоплення


На нашу думку, художники — найбільш неординарні митці. Вони живуть у своєму світі, який ми розуміємо не завжди. Нова палітра кольорів або пензлики презентувати не варто — вона сама знає, які фарби та ворс кращої якості. Особливим подарунком стане індивідуальний майстер-клас живопису. Учасник обере масляні матеріали та полотно або акварель та папір. Йому розповідатимуть як правильно поєднувати кольори та створювати композицію рисунку. Малювання сприяє розвитку уяви, знімає стрес, відганяє дурні думки та розслабляє, а тому заняття підходить на будь-який вік.
 

Тому, хто любить каву


Чорний міцний напій можна не тільки пити, а й малювати ним. Відвідавши творчу майстерню, відвідувач навчиться створювати незвичні картини за допомогою пензликів, паперу та кави. Замовити враження можна на https://www.bodo.ua/.

малюнки кавою


Якщо захоплюється скульптурою


Пропонуємо піднести можливість відвідати урок по створенню фігур з глини чи м‘якого пластиліну. Робота буде виконуватись під керівництвом майстра на основі ескізу студії або принесеного з дому. Навіть, якщо людина стикається з подібним вперше, професійний скульптор допоможе і фігура дивом сама вилізе з-під рук. Процес настільки захоплює, що 3 години відведеного часу пролітають наче 10 хв!
 

Новий досвід: виготовлення свічки


У кожному домі є звичайні або ароматизовані свічки. Ми їх використовуємо для створення романтичної атмосфери, затишку, щоб розслабитися та зняти стрес. А чому б не спробувати виготовити їх власноруч? Придивіться до укомплектованого набору з усім необхідним, або ж подаруйте відвідування майстер-класу, де навчать працювати з парафіном та створювати форму виробу.

виготовлення свічки


Як оформити подарунок


Обираєте враження у формі сертифіката на Бодо? Вам пощастило, адже вони дають можливість додати до 10 ідей одночасно. Ні, вам не треба платити за всі, не хвилюйтесь. Передоплату вносите лише за найдорожчий пунктик у складеному списку. Якщо адресат обирає його — гроші списуються в повному об’ємі, в іншому випадку вони лишаються на балансі власника сертифікату. Якщо дарувавши матеріальну річ ви хвилюєтесь, чи сподобається вона отримувачу, тут відкиньте всі сумніви. Серед запропонованих варіантів леді точно щось підбере собі до душі.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Midgardinfo

Теги:Подарунки, подарунки для творчої дівчини, подарунок для дівчини



Комментарии (0)
avatar