Турция без all inclusive: как это будет и что нужно знать

29.04.2020
392
0
0.0
49-річна Лорна Брін очолювала департамент швидкої допомоги в одній із клінік на Манхеттені.

У США лікар, що боролась з пандемією Covid-19, покінчила життя самогубством.

Про це повідомляє The New York Times.

49-річна Лорна Брін очолювала департамент швидкої допомоги в одній із клінік на Манхеттені, куди доставляли чимало хворих на коронавірус.

Нещодавно вона сама отримала позитивні результати тесту на Covid-19, після чого її відправили на самоізоляцію.

Лорна Брін пішла з життя у своєму ж будинку, де перебувала разом із родиною.

«Вона справді перебувала на передовій боротьби. Лорна є жертвою пандемії так само, як усі інші, хто загинув. Вона просто старалася виконувати свою роботу і це її вбило», – прокоментував батько померлої.


Колеги у заяві лікарні про смерть Лорни Брін назвали її героїнею.

За повідомленнями співробітників інтенсивної терапії в Нью-Йорку, наплив пацієнтів буває настільки сильним, що мало у кого взагалі вистачає моральних і фізичних сил, щоб витримувати подібне.

«Це просто дуже важко, тому що люди, потрапляючи в відділення інтенсивної терапії, потім не виходять з нього, і я не думаю, що мої пацієнти будуть жити», - розповіла одна з лікарів.


Вона зізналася, що відчуває змішані почуття до людей, які аплодують за межами лікарні, щоб підтримати медичних працівників під час пандемії.

Місто Нью-Йорк вже декілька тижнів залишається епіцентром поширення коронавірусу в США. Інфекція забрала життя понад 17 тис. людей, тоді як по всій країні – понад 57 тис. 
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Midgardinfo



Комментарии (0)
avatar