Чим корисна лазерна епіляція та де її зробити в Києві?

10.05.2023
5038
0
0.0
Для того щоб швидко привести до ладу тіло, позбутися зайвої рослинності, необхідно звертатися до професіоналів. У цьому напрямі працює безліч центрів, але найбільшою популярністю у Києві користується міжнародна мережа клінік лазерної епіляції та косметології «Люменіс». 
                                        
Завдяки зручному розташуванню, лазерна епіляція на позняках доступна всім бажаючим, адже філія знаходиться біля метро. Щоб скористатися всіма перевагами послуг, варто більш дізнатися про них.

Основні переваги лазерної епіляції

Сьогодні більшість людей, які бажають позбавитися зайвого волосся, все частіше віддають перевагу лазерній епіляції. Зумовлено це кількома ключовими причинами:
  • Лазерна епіляція дає можливість у короткий термін позбутися небажаної рослинності на різноманітних ділянках. При цьому важливо враховувати, що чисельність сеансів визначається індивідуально. Для цього до уваги береться не тільки тип і відтінок волосся, але і його розташування.
  • У процесі проведення цієї процедури людина практично не відчуває болю. В центрі «Люменіс» професіонали користуються різноманітними засобами та додатковими насадками. Усе це максимально спрощує процес і підвищує рівень ефективності.
До речі, деякі місця обробляють спеціальними інструментами, щоб не тільки прибрати зайве волосся, але й позбутися набряків. Ефективність цієї процедури підтверджена великою кількістю позитивних відгуків.
Чим корисна лазерна епіляція та де її зробити в Києві?

Особливості проведення лазерної епіляції

Для того, щоб провести процедуру, фахівці застосовують спеціальні інструменти та відповідне обладнання. Найчастіше для цих цілей застосовують діодний лазер, який відрізняється багатофункціональністю, зручністю використання.

Для того, щоб людина не відчувала дискомфорту, обов'язково застосовуються знеболювальні препарати. Це не тільки сприяє особистому комфорту, але й підвищує ефективність процедури.

Особливо корисною лазерна епіляція буде у кількох випадках:
  • волосся росте надмірно активно;
  • якщо волосся росте дуже швидко, то людина відчуває деякий дискомфорт;
  • наявність врослого волосся;
  • при використанні інших способів виникає подразнення шкіри та інші проблеми.
Для того, щоб скористатися всіма перевагами лазерної епіляції, варто звертатися до професіоналів. Центр «Люменіс» працює на косметологічному ринку вже 14 років, тому там точно знають, що потрібно клієнтам, та вміють задовольнити всі бажання. Сотні тисяч вдячних клієнтів це підтверджують.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:лазерна епіляція, Люменіс



Комментарии (0)
avatar