Меган Маркл спланувала Megxit ще 2 роки назад

13.06.2020
233
0
0.0
У серпні світ побачить бестселер року - перша біографія Гаррі і Меган, розказана ними самими. Для її створення подружжя дало інтерв'ю співавторам - Омід Скобі і Керолін Дюран. Перші екземпляри книги вже випущені і відправлені «колам обраних» ще до офіційного старту продажів.

Джерело в виданні не повідомило The Sun, кому дісталася таємна біографія, зазначивши, що з книги стає очевидно: «насіння Megxit було посіяне ще до того, як вони одружилися. По правді кажучи, Гаррі довгий час був глибоко нещасний».

«Цей проект розпочався близько двох років тому, і за цей час в їх житті сталися такі повороти, яких ніхто не очікував, - розповів Омід Скобі в одному з британських підкастів. - Цього ніхто не очікував. Я навіть не думаю, що Гаррі і Меган, які, за їх власним зізнанням, боролися з реальністю ситуації, очікували, що все обернеться саме так».


Короткий опис книги було випущено видавництвом Harper Collins. У ньому говориться, що книга «вийде за рамки заголовків, щоб розкрити невідомі подробиці спільного життя Гаррі і Меган, розвіявши безліч чуток і помилок, які переслідують пару по обидва боки океану».
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Midgardinfo



Комментарии (0)
avatar