Як обрати лампу для нігтів

11.02.2024
2128
0
5.0

Замість звичайного лаку тепер все більше людей обирають гель-лак і нарощені нігті. Завдяки сучасним матеріалам та обладнанню можна зміцнити нігтьову пластину, зробити нігті довшими та забути про манікюр на цілий місяць. Але для якісного результату та фіксації гелю чи лаку, потрібно обрати якісну лампу. На сторінці https://naomi24.ua/uk/ є достатньо багато варіантів які можуть вподобати як професіонали, так й ті, хто хоче робити покриття в домашніх умовах.

Які лампи сьогодні можна придбати: різновиди обладнання

Уся сучасна продукція умовно поділяється на три категорії:

  1. UV-лампа. Вона працює на основі ультрафіолетових лампочок які можуть бути змінені після закінчення їх терміну використання. Всередині є дзеркальне покриття яке позитивно впливає на полімеризацію. Якщо ви плануєте робити педікюр, то можна легко зняти дно для більш зручного використання.
  2. LED + CCFL лампа. Вона вважається більш сучасною й працює на основі спіралевидних ультрафіолетових лампочок, а також світлодіодах. Коштують трохи більше ніж попередні й швидше сушать покриття. Деякі моделі можуть мати сенсорні датчики руху й інші зручні функції.
  3. UV-LED лампа. У такому пристрої працюють лише світлодіоди. Лампа швидко полімірелізує матеріал й може мати потужність від 6 Вт до 180 Вт.

Яка лампа найбільш підходить для використання вдома

Для домашнього використання професіонали рекомендують звертати увагу на моделі, які мають потужність від 36 Ватт. Цього буде достатньо для сушіння гель-лаку. Якщо ви плануєте також робити нарощення та використовувати моделюючі матеріали, то потужність повинна бути від 48 Ватт. Якщо вам важлива доступна ціна, швидке сушіння й компактні розміри, то можна обрати LED + CCFL лампи. Більш доступними за ціною буде УФ лампа для нігтів, але вона може виконувати свою роботу довше.

Як обрати лампу для нігтів

Що потрібно враховувати, обираючи лампу для професійного використання

Якщо ви плануєте працювати з клієнтами, потрібен потужний пристрій, який зможе виконувати свою функцію за мінімальний час. Оптимальним вибором буде  UV-LED лампа. Вона обов'язково повинна бути оригінальною, тільки в цьому випадку апарат дасть швидкий та гарний результат. Крім того, лише оригінальна продукція зможе прослугувати тривалий час.

Не потрібно економити на покупці, адже якісна лампа — це вкладення в майбутнє. Всі витрати обов'язково окупляться, а ви зможете отримати якісний результат та зекономити свій час.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:Манікюр, нігті, лампа



Комментарии (0)
avatar