BAS Бухгалтерія КОРП: особливості програми та її призначення

05.12.2021
614
0
0.0

Навіть невеликі організації, підприємства та фірми стикаються з необхідністю проведення податкового та бухгалтерського обліку. Додатково необхідно готувати звіти. Щоб максимально спростити цей процес, можна скористатись спеціальною програмою BAS Бухгалтерія КОРП, за допомогою якої можна автоматизувати всі процеси.

Відмінні особливості

До складу цієї програми входять:

  • Плани рахунків підготовлені до бухгалтерського обліку.
  • Рахунки, які можуть знадобитися для аналітичного, кількісного чи валютного обліку.

Якщо виникне потреба, завжди можна створювати додаткові субрахунки і навіть відповідні розрізи для аналітичного обліку. Ще одна відмінна особливість програми BAS Бухгалтерія КОРП – можливість ведення обліку як для однієї, так і для кількох організацій.

Спеціально для цього можна створювати окремі інформаційні бази. Це значно спрощує процес ведення справ. На певному етапі інформаційні бази, що належать до різних організацій, можна об'єднати. Такі дії дозволяють виявити ті установи, компанії, що приносять мінімальний прибуток.

Сервісні можливості програми BAS Бухгалтерія КОРП

Встановлена ​​ціна BAS Бухгалтерія КОРП відповідає її функціональним та сервісним можливостям. Якщо віддавати цій програмі перевагу, можна розраховувати отримання таких можливостей:

  • За допомогою пошукової системи, якою укомплектована програма, можна швидко знаходити певну інформацію. Пошук можна здійснювати за основними базами, за довідниками, а також за документами та паперами, представленими в електронному вигляді.
  • За необхідності можна завантажувати курси валют з мережі.
  • З Інтернету можна завантажувати класифікатори як основні адресні, так і додаткові.
BAS Бухгалтерія КОРП: особливості програми та її призначення

При необхідності можна вводити обмеження щодо доступу до облікових даних. Обмеження можна вводити, як для окремих організацій, так і певних осіб (фізичних чи юридичних). Користувачі, доступ до яких буде обмежений, не зможуть отримувати інформаційні дані, змінювати їх і навіть переглядати.

Сучасна програма BAS Бухгалтерія КОРП дає можливість суттєво спростити роботу, швидко готувати звіти та створювати відповідні інформаційні бази. Вона має безліч переваг, які точно оцінять як керуючі особи, так і працівники. Вартість програми можна дізнатись на перевіреному сайті прямо зараз. Там можна додатково прочитати іншу корисну інформацію про програму та її роботу.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:програма, BAS Бухгалтерія КОРП



Комментарии (0)
avatar