Чому виникають проблеми з інтимною близькістю та як їх вирішити?

12.02.2022
934
0
0.0

У нашій країні, можливо, зважаючи на те, що протягом довгих років у суспільстві не прийнято було говорити про такі речі, секс особливо ніхто не обговорює. Про нього часто не говорять навіть партнери, вважаючи, що це – перебір. Або вони бояться, соромляться. Через це можуть виникнути ті чи інші проблеми. Наприклад, якщо виникли проблеми з ерекцією, можна використовувати таблетки Vimax для виправлення ситуації. І в цьому нічого такого немає. Головне, щоб не тільки чоловік, а й жінка з розумінням поставилися до ситуації та змогли адекватно вирішити її без глузувань, закидів, звинувачень, тому що психологічна сторона питання сильно впливає на якість інтимного життя.

Проте, проблеми з ерекцією, які виникають лише в певного відсотка чоловіків, не єдині питання, які можна обговорювати вдвох.

Що потрібно знати про інтимну близкість?

Запитань у цій сфері дуже багато. Можна написати кілька томів енциклопедії, тому що нюансів та деталей величезна кількість. Однак, є зовсім невеликий список правил, фактів, які слід знати та дотримуватися, щоб було добре кожному з партнерів не лише у фізичному плані, а й в психологічному:

  • Задоволення повинні отримувати обидва партнери. На жаль, але часто, як правило, чоловіки думають про себе, власне задоволення, мало звертаючи уваги на те, що відчуває партнерка. А жінки часто імітують оргазм, видають неприродні звуки, мовляв, їм усе подобається. Хоча насправді вони можуть залишитися незадоволеними та не отримати жодного задоволення від статевого акту. Якщо чоловік так поводиться, слід сказати йому про це. Інакше нічого не зміниться.
  • Потрібно говорити про свої бажання у ліжку. У цьому немає нічого ганебного. Партнер чи партнерка не вміють читати думки. І, якщо це не щось екстравагантне та збочене, навряд чи вони будуть проти експериментів, привнесення чогось нового у своє сексуальне життя.
  • Не варто відразу списувати партнера, якщо перший секс із ним не сподобався. Можна ще дати шанс, бути більш відкритим, говорити про свої бажання.
  • Не терпіти, якщо не подобається. Як правило, і це найчастіше стосується жінок. Якщо ті чи інші речі в сексі не приносять задоволення і навіть неприємні, краще озвучити цей факт партнеру. Він зрозуміє. А якщо ні, можливо слід подумати про те, що це не ваша людина?
Чому виникають проблеми з інтимною близькістю та як їх вирішити?

Чи варто звертатися до сексолога у разі проблем?

Чому б і ні ?! Секс є важливою частиною життя людини. І вона має бути повноцінною, яскравою, насиченою. Якщо щось заважає, не вдається вирішити це самостійно та зі своїм партнером, можна сміливо звертатися до професійного сексолога. Не треба соромитися. Це його робота.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:стосунки, ерекція, секс



Комментарии (0)
avatar
Читайте также