Де сьогодні можна придбати якісні запчастини для газових котлів

07.04.2024
788
0
0.0

Усі власники газових котлів перед новим опалювальним сезоном повинні проводити планову перевірку. Добре, якщо все працює як потрібно, але коли деякі деталі зношені, їх замінюють на нові. Про таку необхідність може оповістити й саме обладнання — воно просто не буде виконувати свою основну функцію. А якщо ви помітили, наприклад, не типові звуки, то проблема може бути у вентиляторі. В цьому випадку варто відвідати сторінку https://piramida24.com.ua/ua/ventilyatory/ й купити нову деталь.

Чому варто купувати запчастини на сайті piramida24.com.ua

Piramida24 – українська компанія, яка успішно працює вже понад 20 років. Сьогодні вона не тільки продає, але й створює комплектуючі для газових котлів і колонок під своїм брендом. Запчастини як можна придбати онлайн, так й у фізичних магазинах — сьогодні їх відкрито дуже багато, у тому числі у Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Рівному та інших великих містах. Увесь товар порадує своєю якістю. А якщо виникнуть питання чи буде складно зробити вибір, завжди можна скористатися консультацією.

Які запасні деталі пропонує придбати компанія

На сайті https://piramida24.com.ua/ ви можете переглянути каталог та вибрати те, що знадобиться для швидкого ремонту. Перш за все — це вентилятори, виготовлені в Італії. Вони мають Потужність до 50 Вт та вартують трохи більше 1,5 тисяч гривень. Можна знайти комплектуючі для лінійок Junkers Euroline, Bosch Gaz або навіть для котла Ceraclass.

Також виробник пропонує:

  • ручки-регулятори;
  • запобіжні термостати;
  • пластинчаті теплообмінники для гарячого водопостачання;
  • розширювальний бак на 10 літрів, який має боковий золотник для зручного обслуговування;
  • різні термодатчики NTC. Це і навісні, і накладі, і занурювальні, і універсальні комплектуючі. 
 

Де сьогодні можна придбати якісні запчастини для газових котлів

Ви повинні завжди пам’ятати про те, що навіть котли з преміум-сегменту не застраховані від несправностей. Якщо буде не правильний тиск або температура, використовуватися теплоносії низької якості або котел не буде довго обслуговуватися, можна зіштовхнутися з проблемами. В цьому випадку варто діяти одразу — проведіть діагностику, щоб зрозуміти в чому проблема. Уже потім перейдіть на сайт piramida24.com.ua та купіть те, що вам знадобиться. Це дозволить відновити роботу обладнання в той же день. А це особливо важливо, якщо опалювальний сезон вже почався.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:газові котли, запчастини



Комментарии (0)
avatar