Як правильно вибирати кухонний куточок?

16.03.2021
376
0
0.0
Кухня – приміщення, де людина проводить досить багато часу. Тому її намагаються облаштувати з максимальним комфортом. І якщо дане приміщення виділяється невеликою площею, можна купити кухонний куточок і встановити його.

Особливості вибору

Через те, що асортимент кухонних куточків досить великий, до підбору потрібно підходити відповідально. Щоб спростити процес, керуватися потрібно декількома правилами.

1. Вид

Всі кухонні куточки розділені на:
  • Стаціонарні.
  • Модульні.
Для комплектації невеликого приміщення ідеально підійде модульний куточок, оскільки він виділяється зручністю використання. При необхідності можна переміщати окремі елементи, прибирати їх.

2. Форма

Зараз доступні такі форми:
  • Пряма. Вона відмінно підходить для невеликого приміщення. При необхідності поруч можна розташувати кілька стільців.
  • Г-подібна. У разі якщо на кухні небагато місця, то ви можете використовувати цей варіант. Мають його, як правило, в кутку.
  • П-образна. Цей варіант відрізняється привабливим виглядом, зручністю. Але встановлювати подібні кухонні куточки слід в тих приміщеннях, які виділяються досить великою площею.

3. Матеріали

Для конструювання каркаса можуть бути використані різні матеріали. Найдешевший варіант – це ДСП. Але більш міцними вважаються ті куточки, каркас для яких підготовлений з деревини або ж металу. Для оббивки можуть бути використані, як синтетичні, так і натуральні матеріали. Найбільш привабливий і комфортний для використання варіант - це натуральна шкіра. У разі якщо необхідно заощадити, можна вибрати синтетичні тканини.
Як правильно вибирати кухонний куточок?

4. Наповнювач

Щоб підібрати наповнювач, який відмінно підійде для використання, слід керуватися необхідним рівнем жорсткості. Оскільки кухонний куточок досить часто експлуатується, слід вибирати ті наповнювачі, які відрізняються підвищеним рівнем пружності.

5. Габарити

Для того, щоб підібрати прийнятні розміри кухонного куточка, необхідно попередньо зняти заміри. Крім того, потрібно керуватися і тим, наскільки багато вільного місця. При підборі кухонного куточка слід керуватися і тим, якими саме функціональним можливостями він володіє. Наприклад, можна вибрати модель, яка доповнена ящиками, полицями. Купувати можна не тільки готові кухонні куточки. Є і ще один варіант - це виготовлення меблів на замовлення.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:меблі, куточок, кухоннй



Комментарии (0)
avatar
Читайте также