Як вибрати забудовника для купівлі квартири в Полтаві

04.10.2023
442
0
4.5

Полтава – місто, яке може закохати кожного. Воно постійно розвивається, з’являються новітні житлові комплекси, які можуть зацікавити як жителів міста, так й інших населених пунктів. Забудовник в м. Полтава ТОВ «БМК «АТЛАНТ» активно сприяє тому, щоб з'являлися якісні та новітні проєкти. Наприклад, зараз будується житловий комплекс Європейський, в якому можна вже зараз придбати квартиру й заселитися в неї одразу після завершення будівництва.

Що відомо про забудовника

ТОВ «БМК «АТЛАНТ» - компанія з багаторічним досвідом. Вона реалізувала вже багато проєктів в галузі нерухомості, продовжує інвестувати в новітні технології та дотримуватись найвищих стандартів якості у своїй роботі. Купуючи житло саме в цій компанії, наприклад, обравши ЖК Європейський Полтава, ви зможете отримати комфортне житло яке буде відповідати всім вашим вимогам.

Що відомо про комплекс

Європейський — житловий комплекс, який об'єднує сучасні стандарти й інноваційні рішення. Забудовник працює над тим щоб кожна квартира була комфортною, приділяє увагу кожній деталі й працює активно над завершенням проєкту. Будівельні роботи проводять в самому центрі міста, тому майбутні власники квартир зможуть легко дістатися до усіх важливих об'єктів та інфраструктури. Поруч також є все необхідне:

  • Багато магазинів.
  • Ресторани та кафе.
  • Школи та дитсадки.
  • Спортивні заклади тощо.

Для спорудження житлового комплексу використовуються лише перевірені матеріали. Тут встановлені сучасні системи енергоощадження, тому комплекс можна назвати екологічно чистим та ідеально підходящим для майбутніх поколінь.

Як вибрати забудовника для купівлі квартири в Полтаві

Додаткові зручності

Можна відмітити, що в кожному під'їзді будуть встановлені сучасні безшумні ліфти. Усі квартири будуть мати панорамне скління, яке не тільки відкриє гарний краєвид на місто, але й захистить від шуму та холодів. Сам комплекс робиться з цегли, що гарантує довговічність споруди. Є зручний паркінг, тому вам буде де поставити свій автомобіль.

Планування

В житловому комплексі можна придбати квартири з різною кількістю кімнат. Їх площа також може відрізнятися. Щоб побачити усі деталі варто перейти на офіційний сайт забудовника. При необхідності можна поставити усі питання консультантам, які постійно знаходяться на зв'язку. Купуючи квартиру в сучасному житловому комплексі прямо зараз, ви зможете заощадити чималу суму та в майбутньому жити в комфортних умовах.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:квиртира, забудовник, Нерухомість



Комментарии (0)
avatar