Яку приставку обрати?

16.02.2021
469
0
0.0
Якщо вам потрібна портативність, віртуальна реальність або розвага для всієї родини, нові ігрові консолі пропонують широкий вибір варіантів, що відповідають вашим потребам. По суті, більшість відеоігор можна розглядати як симулятори в тій чи іншій формі. Симулятори, засновані на реалістичності, включають сучасні автомобільні гоночні ігри, бізнес-симулятори, спортивні ігри, бойові дії й ігри з розвитку цивілізації. Більш абстрактні симуляції включають пригоди, фентезі й космічні битви, хоча в багатьох з цих ігор використовуються реалістична графіка й ефекти, засновані на фізиці. Ось три основні суперники на ринку ігрових приставок, кожен з яких має унікальні переваги. Сьоме і восьме покоління приставок: https://retromagaz.com/ особливо порадували та стали зразком прогресу і стабільності.
 

Переваги Xbox

Майте на увазі, що, хоча для кожної консолі є багато ігор, призначених для підлітків і молодше, переважна більшість геймів є інтенсивними та для зрілих гравців. Подивімось, що робить Xbox добре:
 
  • пряма трансляція через Mixer;
  • UHD Blu-ray;
  • відео та ігри з дозволом 4K;
  • Зручний геймпад з Bluetooth;
  • Зворотня сумісність.


Play Anywhere забезпечує кроссплатформенну і плавну роботу з Windows10.

Поряд з Fallen Order гравці можуть легко дослідити захопливі ігри, такі як подорожі в часі Outer Wilds, швидкість уприскування палива в Need For Speed ​​Heat або барвисті багатокористувацькі бої в Plants Vs. Зомбі: Битва за Сусідній Віль. Однак, якщо ваша основна мета - запустити на 4K-телевізорі, колекцію UHD Blu-ray, придивіться до Xbox One X.
 

Кому підійде PS4?

Хочете, щоб більшість ігор і гравців було в зручному пакеті? І тому є PS4 Slim. Якщо бажаєте похвалитися своїм 4K-телевізором, вибирайте Pro версію.

На щастя, існує значна лінійка ігор, оптимізованих для PS4 Pro, з використанням рендеринга.

Що у PS добре виходить:
 
  • віртуальна реальність;
  • блю рей;
  • інді-ігри;
  • ексклюзиви, включають Uncharted, The Last Guardian, Persona 5, Bloodborne і Nier: Automata;
  • 4K-відео та ігри через рендеринг;
  • ще більш плавний досвід PS-VR.


PlayStation проста у використанні. У Sony є перевага для серйозних геймерів з її гарнітурою PlayStation VR, призначеній для роботи з PS4 і PS4 Pro. PSVR забезпечує повне занурення в гру в віртуальної реальності. Для гарнітури є ряд дивовижних ігор, таких як Concrete Genie, Everybody's Golf VR і стрімка пригода Falcon Age.
 

Улюблений портатив Nintendo

В цей час Nintendo продовжує залишатися Nintendo, впевнено посівши свою нішу. Віддаючи перевагу менш потужним консолям меншого розміру. Вона зробила великий смартфон і повісила на нього контролери. Так Nintendo знайшла першокласні гри в мобільному форматі. Що Switch робить добре:
 
  • портативні гри й гейми в вітальні;
  • локальний розрахований на багато користувачів режим;
  • сильний модельний ряд ексклюзивних ігор;
  • інді-ігри.


Nintendo Switch - технічно підходить для поточного покоління консолей. Zelda прекрасна на вбудованому дисплеї навіть при дозволі 720p. Крім того, вона має дивно багату бібліотеку високоякісних ігор, від ексклюзивів до інді. Тим часом Switch дійсно зручний як портативна система, так і в якості домашньої консолі. Це єдина консоль поточного покоління, яку має сенс виносити з дому. Вона ідеально підходить для поїздок на поїзді, автобусі чи автомобілем, привносячи реальний ігровий досвід не тільки в вітальню, але і в дорогу.

Для мандрівників з усього світу і тусовщиків, Switch має величезне значення.

Кожна система консолей має свої особливості. Єдиний визначальний фактор - це те, що ви як індивідуум хочете отримати від ігрової системи.

Завдяки трьом міцним лініям консолей, успішному комп'ютерному середовищу, швидкорослому ринку кіберспорту і більшій кількості ігор, ніж будь-коли раніше, зараз саме час стати шанувальником відеоігор - незалежно від того, яку систему ви виберете.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Midgardinfo

Теги:PS4, переваги Xbox, обрати приставку



Комментарии (0)
avatar