Особливості імплантації зубів: все, що потрібно знати про процедуру

28.03.2021
375
0
0.0
Надійна і міцна фіксація протезів, без сумнівів вважається головною перемогою у сфері стоматології. Протезування можливо навіть в тому випадку, коли від власних зубів залишилася лише мала частина, можна створити незнімний протез, що підходить усім необхідним вимогам з точки зору краси і практичності. Красиві та надійні імплантати створюють відчуття міцних справжніх зубів. Якісна імплантація зубів надалі допоможе людині сильно стискати зуби, є, що йому подобатися, не боячись розмовляти й вести нормальне життя. Людина зможе знову почати насолоджуватися життям у всіх його проявах. Ще однією головною особливістю імплантації вважається той факт, що вони не допускають руйнування кісткової тканини.

Основні переваги імплантації зубів

У даної процедури є безліч плюсів в їх числі:
  1. Повне відновлення зубних рядів – відразу після установки зубного протеза, ніхто навіть не зрозуміє, що на цьому місці колись не було зуба або декількох.
  2. В процесі протезування сусідні зуби не чіпають, тобто їх не обточують.
  3. Зубні імпланти запобігають руйнуванню кістки щелепи. Коли у людини немає зубів, у нього пропадає навантаження на щелепу при пережовуванні їжі, через це спостерігається атрофія альвеолярних частин.
  4. Значно покращиться якість життя. Відсутність зубного ряду досить часто призводить до хворобливих відчуттів і запальних процесів ясен. Після повного відновлення зубів, ясна приходять в природний вигляд, пропадає дискомфорт, внаслідок чого поліпшується якість життя.
  5. Людина може легко приймати їжу. Імпланти працюють за таким же принципом, як і природні зуби. Якісно зроблені імпланти дають можливість вживати навіть тверду їжу і без найменшого дискомфорту.
  6. Високий ступінь естетики. Завдяки такій технології зубні ряди відновлюються повністю, навіть тоді, коли  у людини не збереглися коріння зубів. В результаті щелепа виглядає природною і натуральною.
Особливості імплантації зубів: все, що потрібно знати про процедуру

Що ще потрібно знати про імпланти?

Сьогодні метод імплантації зубів дозволяє повністю відновити зуби в точної копії, з точки зору природної анатомії щелепи. Часто імпланти називають штучним корінням. Якщо порівнювати імплантацію з іншими видами відновлення зубних рядів, знімні протези не здатні витримати настільки велику конкуренцію за всіма параметрами крім вартості. Також не забувайте про те, що потрібно звертатися перевірену клініку для проведення процедури. Тоді ви отримаєте бажаний результат.
 
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:Імплантація, зуби, стоматологія



Комментарии (0)
avatar