Топ найкращих окулярів від Rudy Project

05.07.2023
5678
0
5.0

Існує безліч компаній, які займаються розробкою та випуском окулярів. Наприклад, великим попитом користуються ультрамодні та сучасні аксесуари від компанії Rudy Project, адже професіонали використовують інноваційні технології, сучасні матеріали та нестандартні підходи у своїй роботі. Але перед тим, як вигідно купити окуляри оптом, слід ознайомитися з найбільш популярними моделями.

  1. Якісні окуляри Rudy Project Fiftyone Blue Navy M

При розробці цієї моделі окулярів було використано унікальну методику – POLAR 3FX (вибіркова фільтрація). Її основне призначення – забезпечення захисту від негативного впливу ультрафіолету, а також відблисків. Крім цього, використання таких фільтрів забезпечує чіткіше сприйняття всіх відтінків і деталей. Додатково впроваджено вентиляційний контролер, за допомогою якого знижується ймовірність запотівання. Контролер залучається й у разі, якщо потрібно контролювати потоки повітря.

  1. Балістичні окуляри Rudy Project Defender

Спочатку вони розроблялися для військових та професійних спортсменів, але сьогодні їх може купити будь-хто. Вони оснащені фотохромними лінзами, за допомогою яких забезпечується прийнятний рівень затемнення. Додатково можна придбати та встановити інші лінзи.

  1. Окуляри Rudy Project Astroloop Crystal G – для особливих умов

Тут виробник використав спеціальні лінзи, які можуть:

  • знизити ймовірність утворення відблисків;
  • забезпечити захист від ультрафіолету;
  • дати чітке сприйняття всіх відтінків;
  • захистити очі від зовнішнього впливу.

Невелика вага дозволяє використовувати окуляри протягом тривалого часу.

Топ найкращих окулярів від Rudy Project

  1. Rudy Project Airgrip Crystal Graphite – окуляри для захисту очей

Для людей, які надають перевагу активному способу життя, вони підходять ідеально. Для забезпечення стійкості окуляри доповнені периферичними щитами та спеціальними накладками. Тому очі надійно захищені від пилу, від ультрафіолету та від вітру.

  1. Rudy Project Agon Graphite – для велоспорту

Люди, котрі воліють займатися гірським чи шосейним велоспортом, що неспроможні обійтися без якісних окулярів. І ця модель підходить ідеально. Адже вони відрізняються високим рівнем безпеки, відмінним візуальним виконанням.

Для зручності використання більшість моделей окулярів Rudy Project  мають вентиляційні контролери, можна регулювати дужки й носик, а також швидко заміняти лінзи та коригувати їхнє положення.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:Rudy Project, окуляри



Комментарии (0)
avatar