Онлайн консультант в Бітрікс24: ефективний набір інструментів

31.08.2020
570
0
0.0

Оперативна і докладна консультація клієнтів і користувачів - обов'язкова складова успіху будь-якої компанії і будь-якого проекту взагалі. Підтримка користувачам потрібна як в соціальних мережах, так в інтернет-магазинах або на сайті медичного закладу. Можливість задати питання та отримати докладні пояснення дозволяє більше довіритися компанії і продовжити взаємодію. Дуже добре, що сьогодні будь-який онлайн консультант може користуватися спеціальним набором інструментів від Бітрікс24.

Якщо компанія вибере саме цей напрямок розвитку, то отримає доступ до модуля «Відкриті лінії», де є абсолютно все для того, щоб налаштувати комунікацію з клієнтами правильно. Це гарна пропозиція, тому зараз вивчимо всі особливості досконально.

Механізм роботи онлайн-чату

Так яким же чином взагалі влаштовані «Відкриті лінії» і чому до них така підвищена довіра з боку самих різних компаній і проектів:

  • почати варто з простого факту - цей набір інструментів з'явився не вчора, а значить тут враховані будь-які помилки і недоробки, додані нові можливості і все оптимізовано найкращим чином. Цілком очевидно, що «Відкриті лінії» просто дуже добре працюють - це головна характеристика;
  • переваги перераховувати можна довго, адже їх дійсно велика кількість. Одне з таких - можливість підключити до єдиного центру групи ВКонтакте, сторінки в Facebook, а також чати в Telegram, Instagram, безліч інших соціальних мереж і месенджерів. Коли фахівець служби підтримки може бачити в єдиному вікні питання, які користувач задає з будь-яких чатів, працювати з такими запитами стає набагато простіше;
  • тепер фахівець може вивчати питання і відповідати на них в єдиному вікні, незалежно від того, з якого джерела питання було поставлене. Відповіді користувач буде отримувати, звичайно ж, в цьому самому джерелі;
  • окреме і абсолютно принципова перевага - маршрутизація і черга. По-перше, тепер є можливість оптимізувати роботу з чергою правильно - навіть якщо вона велика, користувачеві будуть відправлятися відповідні повідомлення. Можна відправити дані про повну загальну середню часу очікування та іншу інформацію, яка дозволить провести час в черзі більш цікаво. Звичайно ж, коли співробітник підтримки відповість - буде звукове сповіщення. Крім цього, можна підключати до роботи з різними користувачами інших фахівців служби підтримки. Таким чином, робота проводиться спільно і тому стає набагато ефективнішою. Потенціал такої оптимізації роботи з клієнтами просто не має меж.
Онлайн консультант в Бітрікс24: ефективний набір інструментів

Робота CRM

Крім того, що модель CRM працює правильно і не може викликати ніякого невдоволення, важливо відзначити його абсолютно непомітну роботу. Останній зареєстрований учасник автоматично отримує свій окремий профіль, а система зберігає листування в окремій картці, щоб фахівець міг відразу зорієнтуватися в заданих раніше питаннях. Користувачі, що задавали питання, можуть навіть отримати файл зі збереженим в ньому чатом, якщо це буде потрібно.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Midgardinfo

Теги:онлайн, Бітрікс24, консультант



Комментарии (0)
avatar
Читайте также